Carrer Major, 147 - Planta 1 - ULLDECONA  (+34) 650 113 548
0 items - 0.00 

Gran èxit de l’espectacular muntatge LA BALADA DEL GRAN MACABRE, pel grup de teatre Pere Sans del CCR

El passat diumenge dia 30 el grup de teatre Pere Sans del CCR va pujar finalment a l’escenari. Els nervis eren molts, les incerteses també. Un gènere mai representat pel grup, un risc que el nostre gran director va decidir assumir. I pel què es va veure no es va equivocar gens.

El diumenge començava amb els tradicionals parlaments de cloenda i l’entrega al grup guanyador del I Premi Teatre Pere Sans, que en aquest cas va ser el grup Qollunaka de Terrassa amb l’obra Sota la Manta. 

Seguidament va pujar-se el teló i es va poder veure l’esforç i el treball de tot el grup humà que forma el GT Pere Sans, en representar una obra que era una aposta ferma i decidida del nostre director, el seu primer muntatge com a director del nostre grup: LA BALADA DEL GRAN MACABRE de Michel de Ghelderode. No era fàcil, gens fàcil. Un projecte basat en un exhaustiu treball del caràcter dels personatges, una espectacular posada en escena amb elements que canviaven en funció de l’escena, un vestuari i maquillatge imponent, i uns efectes sonors i de llum que despertaven els cinc sentits.

El resultat va ser el que tots anhelàvem, posar el públic dempeus. En aspectes a millorar en la següent representació, la nota del director va ser de “notable alt”.  Gràcies Aleix pel teu treball, els esforços de tots han tingut la seva recompensa.

macabre1

 

Categories: BlogEtiquetes: , , ,

Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.